torsdag 19 mars 2009

Farmorbesök med presenter

Dagarna blir ofantligt långa när man är inne en hel dag. Det känns som man tömmer disk- och tvättmaskinen hela dagen. Torkar och plockar. Spelar skiva, Charlies varvat med mina, ser nåt dåligt på TV och somnar sen tillslut av leda när han somnar. Men nu rinner det inte fullt lika mycket ur näsan och rosslet verkar vara borta så jag hoppas Charlie är fullt frisk i morgon då vi ska på Bvc och snacka tandhälsa.

På kvällen kom farmor på besök och Charlie fick 6månaderspresenter. 2stycken, en leksaksmobil från Brio och en sportig väst från Esprit. Mycket roligt med paket man kan trumma på och allt med knappar går hem hos Charlie och mjuka paket hos mig. Fjärrkontroller, telefoner, han blir som galen när han ser dom. Nu börjar han även intressera sig för alla typer av sladdar och dator, dvd och video (jo det är sant, vi har den kvar, varför vet jag inte. Kanske kan vi ta den till antikrundan när Charlie fyller 18) Sen fick Charlie och farmor lite tid tillsammans då jag gjorde ett avbrott i nästorkningen.









Kl 18.00 var det nämligen dags för invigningen i Sickla. Men dra mig i dragkedjan, det är bara Gucci och Dior som fattas, nu finns de flesta klädmärken representerade hos Casbah och Best of Brands. I alla fall av övre medelklassmärken. Sen några budget kedjor på det, Monki , Vero Moda, Jack & Jones, och man täcker in de flesta målgrupper. Som småbarnsförälder är ju Polarn&Pyret, Lindex och Barnskospecialisten hett. Det blev som ett syskon till Åhlens City. Av den ekonomiska krisen syntes inte ett spår. Nu är Sickla i mina ögon vassare än Nacka forum. Det blir väl att gå dit och ta en latte imorgon kan jag tänka.

När jag kom hem hade Charlie skött sig exemplariskt och Magnus hade hunnit hem och fått födelsedagspresent av sin mamma. Grilltermometer och 3 kokböcker med grillrecept, toppen!

Dagens TV: Den här Ellen verkar väldigt trevlig.

2 kommentarer:

  1. Jasså så Sickla blev hett nu alltså.
    Tänk att det skulle ta sån tid för dem att få in lite roliga affärer!
    Men jag ska nog allt ta mig en kik innan jag litar på Ditt omdöme! :)
    Paulina har fått en egen fjärrkontroll, vi använder inte våran video så speciellt ofta = aldrig, och istället för att hon ska sukta efter våra så fick hon sin egna :)

    SvaraRadera
  2. Ja nu Sickla blev som nytt! Kanske tycker jag det blev extra bra då jag inte förväntat mig så mycket...vi får väl se vad du tycker!

    Videon kommer väl framöver bli en förvaringsplats för ostmackor eller nåt annat som Charlie kan trycka in....

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails