måndag 15 juni 2009

Personlighetstest

Jag var tvungen att göra som Lily, ett personlighetstest. Man kunde ju se vilka yrken som passar en så -Ja, varför inte? Jag har ju funderat över det ett tag nu. 41 frågor senare;
Karriärer som skulle kunna passa dig:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.


Känner mig förvirrad; Militär? Jag? Och hur går dessa yrken in under samma kategori? Vad är gemensamma nämnaren mellan försäkringsagent och polis? Regeringstjänsteman och säljare? Gjorde därför om testet och ändrade vissa svar. För att få...... SAMMA SVAR!? Jag är alltså dömd att vara säljare resten av mitt liv. Lärare är inte att tänka på nu, domare eller snut känner jag inte för och nog för att jag alltid varit intresserad av medicinska termer och sjukdomar men vårdchef låter ju som det är på ett boende. Magnus däremot, han fick minsann det yrke jag alltid velat ha, detektiv. Dessutom fick mitt gamla yrke, maskiningenjör. Nog för att jag lämnat det men ändå....

Magnus personlighetstyp:
Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.
Karriärer som skulle kunna passa Magnus:
Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.


Ja på Magnus verkar det ju stämma. Vet inte vad jag ska tro, snälla gör detta test och säg om det finns någon sanning i det eller inte.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails