fredag 12 juni 2009

Febrig Charlig

Om gårdagen var seg är det inget mot vad den här dagen kommer bli....Charlie stackaren fick feber då han la sig i går kväll. Först fick han nån typ av frossa och sen glödde han om kinder, händer, fötter och mage. Man kan minst sagt säga att han sov lite oroligt. Som tur var ringde Lily nyss och kunde göra en hemleverans från Apoteket så vi slapp gå ut.

Mötena i går blev väl ingen jättesuccé. Dagiset Pysslingen visade sig vara baracken vi gått förbi till babysimmet. Jag trodde det var tillfälliga moduler för byggarbetare. Lokalerna var helt tomma sånär som på massor av grus, jord och löv på golvet och ett bord med ansökningsblanketter på. På diskbänken stod ett fat med vindruvor. Vi som hade gått dit var grymt törstiga men man kunde ju inte gärna lägga sig under kranen. Barnen som kom dit kunde krypa eller nyss lärt sig gå. Kunde dom inte i alla fall sopat golven innan? Charlie såg ut som om han bott i skogen en vecka då jag tog upp honom. Jag tvivlar på att de ska kunna tillgodose behov hos småttingar som knappt kan förklara sig om de inte förstår sig på vuxna? Sen var ju inget klart men förhoppning om egen kock, högutbildad personal, önskemål hit, visioner dit....Knasigt öppet hus.

På vår förenings styrelsemöte blev det mest snack om lekplats och grillning. Det är väl det som berör de flesta. De som har barn vill ha gunga, sandlåda eller vad som helst, de som inte har barn vill definitivit inte ha det. De som har uteplats eller terass vill grilla och de som inte har det vill inte att nån annan ska grilla om inte de kan. Ungefär. Sweden i ett nötskal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails