lördag 23 januari 2010

Västerbottensbuffé på Grand

För en gång skull klaffade alla byten och efter färd med tvärbana, tbana och buss landade vi på Grand hos Farmor och Farfar inte allt för sena igår. Champangeskål för 60åringen först och sedan gick vi till Verandan för att avnjuta Västerbottensbuffén. Ella Nilsson som alltid är på plats de här dagarna och välkomnar och fixar var väldigt förtjust i Charlie och Felicia. Det var 20års jubileum i år vilket innebar 43 rätter. Lite hybris kan man ju få men det gäller att bara ta en bit av varje för att orka hela vägen till dessertbordet. Allt från rödingtartar och björnkött till västerbottensostglass. Att allt smakade fantastiskt gott behöver jag väl inte nämna.....
Tack för en jätetrevlig kväll! Vi somnade mätta och väldigt belåtna!

 

2 kommentarer:

  1. Åhh, den hade jag villa æta! Så mycket gott det måste ha varit på den buffèn! Antar att ni blev mætta och belåtna! Nu var det længe sen vi sågs och hoppas på att vi ses snart! Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Ja du skulle varit här!! Allt var så himla gott! När ska du hem nästa gång? Har vi setts sen vi firade jul i hop 08? Jag tror inte det va..? Då är det ju över ett år sedan! Galet länge. Ring nästa gång du passerar Sthlm! Kram kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails