lördag 4 april 2009

Tand nr 3

Allting har ju sin förklaring. Efter väldigt gnälliga perioder brukar det ju ske ett utvecklings-språng. Efter detta trodde jag att han nog skulle kunna gå, kanske till och med cykla. Natten var rörig med Charlie som vaknade ofta och höll sin pappa vaken en och en halv timme då klockan passerat midnatt. Efter frukost upptäckte Magnus att Charlie fått sin tredje tand. Ska dom verkligen komma så här snabbt? Men, det är ju ändå 17 kvar som ska fram...

Vi kände oss inte helt pigga när vi väl gick ut och som kronan på verket dumpade jag nycklarna i hisschaktet. Men vi gick och satt i solen, åt glass, hann till stan och till Sickla och Charlie och Magnus handlade mat.

Magnus grillade hemmagjorda hamburgare och vi fick användning av säsongspresenten -08 av Cralle och det lär ju bli fler gånger framöver. Sen slocknade hela familjen och sov i två timmar. Säkerligen inte bra för Charlies nattsömn men oj så bra för mamman och pappans hjärnor som behövde vila. Sen det bästa i dag, Charlie åt äntligen välling ut flaska. Halleluja.

1 kommentar:

  1. Kors i taket...en tredje tand och välling ur flaskan. Snart kommer han hem med en dejt antar!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails