fredag 27 februari 2009

Fredag, redan?

Dagarna flyter ihop och jag hoppas det beror på amningen att jag knappt minns vad som hände i förmiddags. Vips är det i alla fall fredag igen. Gick till Sickla och handlade mat och köpte kungsängsliljor på Flower & Coffee Garden, alltid trevligt med fina blommor inför helgen.

Gjorde nya försök med välling. Det går inge vidare. Skulle göra hålet i sugnappen lite större men det blev mycket större. Rena rama Niagarafallet då Charlie släppte ut allt i mungiporna eftersom han inte hann svälja. Bytte till annan sugnapp men välling verkar inte vara någon favorit, iallafall inte än.

På plan 7 bjöds det på öl/vin och tilltugg efter middagen. Väldigt trevligt och väldigt gott! Efter en stund kom sällskapsspelet Retro fram. Jag kammade hem andra omgången hör och häpna, jag är annars värdelös på frågespel med den här teflonhjärnan. Magnus fick nån typ av stilpoäng då han på frågan vilka som var de främsta arkitekterna genom tiderna svarade Pomperipossa. Det var tydligen hon som byggde ett hus av kakor... Bekvämt är det när man ska hem också, inget krångel med bil/taxi/t-bana, man behöver inte ens ytterkläder. Nu ligger mina favoritkillar och sover så det är väl bara att joina dom så man orkar med morgondagen.

Dagens TV: Pinsamt när frasen -Greetings, my name is Joey Greco! ekar i huvudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails